Real Madrid versterkt eigen positie

Kylian Mbappé scoorde een late winnaar toen titelverdediger Paris Saint-Germain Nice met 2-1 versloeg om zijn voorsprong van twee punten op Marseille in de Franse competitie op zaterdag te herstellen. Vorige week was het Kylian Mbappé, twee keer. De laatste dagen is het de vader van Erling Haaland.

Het begint een terugkerend thema te worden en bepaalde sectoren van Real Madrid worden er behoorlijk moe van, te beginnen met de regisseurs, die het niet acceptabel vinden dat deze twee spelers, en vele anderen, over het team praten om hun eigen posities.

Op dit moment houdt hij Antonio Rudiger uit een basisplaats. Dat laat zien hoe goed de Braziliaan is geweest, want de Duitse international was een van de beste verdedigers ter wereld tijdens zijn tijd bij Chelsea en hielp hen zelfs de Champions League-titel te winnen in het seizoen 2020/21. jong talent brengt, ongeacht de kansen die de markt biedt, projecten met zich mee waarin sportieve aspecten, maar ook het persoonlijke aspect voorop staan. Deze trend krijgt steeds meer aanhang binnen de club.

Antonio Rudiger is nog ver verwijderd van zijn hoogtepunt als speler en is nu al een van de onmisbare spelers in het team van Real Madrid. Dat laat maar weer zien op welk niveau hij nu speelt.

Geef een reactie