De spelers van Tottenham Hotspur moeten “winnaar” Antonio Conte . volgen

Son Heung-min zegt dat er geen andere keuze is dan dat de Tottenham Hotspur-spelers “winnaar” Antonio Conte volgen, want als ze dat niet doen, weten ze dat ze het moeilijk zullen hebben.
Tottenham speelde dinsdag 0-0 gelijk met Frankfurt in de Champions League, een resultaat dat hun hoop om uit de groep te komen nog springlevend houdt, maar het is hun vierde wedstrijd op de weg zonder overwinning.
“Het is belangrijk – vorig seizoen geloofde niemand dat we hier nu zouden staan, niemand geloofde dat we in de Champions League zouden staan. De gaffer wil altijd meer, meer, meer – en als speler wil ik zijn weg volgen, of je weet wat er gaat komen’, zei Son tegen journalisten na de loting in Frankfurt.
Ondanks deze lastige periode staat de Spurs nog steeds derde in de Premier League en tweede in hun Champions League-groep en Son is van mening dat het team gewoon externe geluiden moet blokkeren en moet accepteren dat kritiek gepaard gaat met verhoogde verwachtingen.
In de Champions League wacht Tottenham twee thuiswedstrijden tegen Frankfurt en Sporting, die waarschijnlijk hun lot in de competitie zullen bepalen.
Tottenham heeft deze week twee hele zware wedstrijden gespeeld, maar dit seizoen duurt nog lang, dus dat is geen probleem. Het zit allemaal tussen je oren en we moeten verder, zelfs met dit soort moeilijke games.

Geef een reactie