Erik ten Hag liet Cristiano Ronaldo op de bank

Manchester United-baas Erik ten Hag liet Cristiano Ronaldo op de bank zitten tijdens de 6-3 nederlaag van de ploeg tegen Manchester City uit “respect” voor de spits, zei hij. Ronaldo was een ongebruikte vervanger in het 6-3-duel van United bij City, waar Anthony Martial voor hem uitkwam voor zijn eerste optreden sinds 22 augustus en tweemaal scoorde.

Rode Duivelslegende Roy Keane vindt dat Erik ten Hag de aanvaller niet respecteert door hem regelmatig op de bank te zetten, met name in de 6-3 nederlaag van zijn ploeg tegen Manchester City op zondag.

Phil Foden en Erling Haaland scoorden allebei hattricks toen City een einde maakte aan United’s serie van vier opeenvolgende Premier League-overwinningen. United verloor met 6-3 voor slechts de zesde keer in hun geschiedenis en de eerste keer sinds het hameren op Southampton in oktober 1996.

Keane werd ook gevraagd of er problemen zouden kunnen ontstaan op Old Trafford als Ronaldo steeds uit de basisopstelling wordt weggelaten. Hij gaf toe dat dit het geval zou kunnen zijn.

Geef een reactie