Suarez vestigde zich als een legende

Voormalig Liverpool-spits Luis Suarez heeft zijn mening herhaald dat Real Madrid-ster Federico Valverde hem doet denken aan Reds-icoon Steven Gerrard te midden van geruchten over een verhuizing naar Anfield.

Suarez bracht drieënhalf jaar door op Anfield, waarin hij 82 doelpunten maakte. Hij speelde daarna voor Barcelona en Atletico Madrid en is nu terug bij zijn thuisclub Nacional in Uruguay.

Suarez zit een groot deel van zijn carrière in het rivaliserende kamp van Real Madrid. Hij vestigde zich als een legende tijdens zijn tijd bij Barcelona. En dan zou hij uiteindelijk naar Atlético Madrid gaan, voor wie hij ook een La Liga-titel won.

Valverde kwam in 2016 over van Penarol bij Real Madrid en speelde 157 wedstrijden voor Los Blancos sinds hij op huurbasis was bij Deportivo La Coruna.

Liverpool is onlangs in verband gebracht met een transfer voor Real Madrid-middenvelder Federico Valverde. Volgens rapporten hebben de Reds deze zomer een bod van £ 86 miljoen gedaan op de international van Uruguay, dat snel werd afgewezen door de La Liga-reuzen.

Valverde is dit seizoen zeer indrukwekkend geweest, heeft zijn spel naar een hoger niveau getild en lijkt zich te hebben gevestigd als een vaste basis voor Real Madrid, of het nu als rechtsbuiten of als middenvelder is. Hij is gewoon zo goed.

Geef een reactie