Fikayo Tomori voelt zich “zeer comfortabel” in Italië

De wedstrijd tussen AC Milan en Chelsea op Stamford Bridge op woensdagavond zal een bijzonder gevoel hebben voor Fikayo Tomori, die terugkeert naar zijn voormalige club. De 24-jarige hielp de Italiaanse giganten vorig seizoen met het winnen van hun eerste Scudetto in 11 jaar en is een favoriet bij de fans geworden door zijn beheersing van de Italiaanse taal, ongebruikelijk voor een Brit in het buitenland.
Toch erkent Tomori, die Chelsea verliet voor een eerste huurperiode bij AC Milan in januari 2021 voordat hij de volgende zomer £ 24 miljoen verplaatste, dat hij een kans heeft om te laten zien dat hij een “slimmere” verdediger is geworden. Misschien zelfs nog wat “smeriger” na de training met teamgenoot Zlatan Ibrahimovic.
“Ik ben opgewonden, ik ben blij om terug te keren naar Stamford Bridge om bekende gezichten te zien. Ik wil een goede prestatie leveren om het team te helpen en de 3 punten mee naar huis te nemen: dit is wat ik wil doen.”
Op woensdag, wanneer de Champions League-muziek toeslaat, zal Tomori eraan denken om met Rossoneri te winnen en niemand in Engeland te imponeren.
Het succes van vorig seizoen leidde tot een nieuw contract, waardoor Tomori tot 2027 bij de club bleef. Hij zegt dat hij zich “zeer comfortabel” voelt in Italië en ziet zichzelf daar “voor de komende jaren” in plaats van terug te keren naar de Premier League.

Geef een reactie