Jude Bellingham is nu een van de populairste onderwerpen in het voetbal

De toekomst van de 19-jarige wonderkid Jude Bellingham is momenteel een van de meest besproken onderwerpen in het voetbal. Real Madrid heeft naar verluidt een prijskaartje van € 150 miljoen op elke mogelijke transfer voor de speler gezet. Daarom zijn er nu twee grote vragen die hierover moeten worden beantwoord: Is het prijskaartje van de middenvelder gerechtvaardigd? Is het prijskaartje gerechtvaardigd voor Los Blancos?

Ik vind hem nu al een superster. Het zou me niet verbazen als hij volgend jaar het gezicht van de FIFA-game zou zijn en ik denk dat hij over drie tot vier jaar aanvoerder van Engeland zal zijn.

Het is vermeldenswaard dat Bellingham tot 2025 onder contract staat bij Borussia Dortmund. Hij is absoluut geweldig en zou de komende jaren een van de beste middenvelders kunnen worden. Als Real Madrid besluit om Bellingham deze zomer niet binnen te halen, dan is de kans om hem te contracteren voorbij nu veel andere topclubs zoals Liverpool doen wat ze kunnen om een ​​transfer in de zomerperiode te laten plaatsvinden.

Dus als je een lokale jongen als Jude hebt, die door het systeem is gekomen, alles op de juiste manier heeft gedaan en vervolgens is gaan doen wat hij heeft gedaan, scoren in de Champions League en op 19-jarige leeftijd voor Engeland schitteren, dan is dat speciaal.

Geef een reactie