Haaland blijft maximaal drie of vier jaar bij Manchester City

De vader van Erling Haaland, Alf-Inge, heeft laten doorschemeren dat de spits slechts “maximaal drie of vier jaar” bij Manchester City zal blijven, te midden van onthullingen over zijn vrijlatingsclausule.

Manchester City zal deze zondag na de interlandperiode voor het eerst in twee weken weer in actie komen in de Premier League en zal ernaar streven om hun ongeslagen seizoensstart intact te houden. Ze zullen echter de zwaarste test tot nu toe ondergaan in de vorm van hun lokale buren.

De aanvaller van Manchester City verkeert in een oogverblindende vorm van doelpunten sinds zijn overstap van Borussia Dortmund om veel geld. Maar hij is vastbesloten om nog verder te verbeteren en het is nu aan het licht gekomen dat hij in Duitsland extra heeft getraind om te proberen meer doelpunten te maken met zijn zwakkere voet.

Het is afwachten wie in de toekomst een zet zou kunnen maken voor Haaland. Eerder werden onder meer Bayern München, Paris Saint-Germain en Real Madrid gelinkt.

The Blues kunnen echter nog steeds vertrouwen hebben, vooral omdat ze Haaland in hun gelederen hebben. De Noorse sensatie heeft een opmerkelijke start gemaakt in het Engelse voetbal na al 14 goals te hebben gemaakt in slechts negen wedstrijden.

De 22-jarige scoort over het algemeen de meeste van zijn doelpunten met zijn favoriete linkervoet. Maar tijdens zijn laatste jaar bij Dortmund deed hij extra trainingsoefeningen die gericht waren op het verbeteren van zijn afwerking met zijn rechts.

Geef een reactie