Kevin De Bruyne schrok toen hij een shirt van Manchester United overhandigde

Manchester City-ster Kevin De Bruyne maakte zijn gevoelens voor lokale rivalen Manchester United heel duidelijk toen hij een shirt kreeg met zijn naam erop. Hij kon het niet helpen, maar barstte in lachen uit toen hij de kit kreeg, met zijn achternaam en nr. 17 op de achterkant. De persoon die hem het tenue overhandigde, die een United-fan bleek te zijn, zei dat het een “droom” zou zijn om De Bruyne voor de Rode Duivels te zien spelen. De ster van Manchester City is al de oorzaak geweest van meer dan een paar Old Trafford-nachtmerries – en heeft nu zijn uiterste best gedaan om een ​​droom van United te ontkennen.

De reactie van De Bruyne was duidelijk grappig, waarbij de ster van Man City verbaasd keek terwijl hij de trui vasthield voor foto’s. Er waren echter lichte kriebels in zijn lichaamstaal, bang dat fans hem daarvoor online zouden afslachten. De middenvelder van Manchester City sneed United uit elkaar en gaf zondag twee assists bij de 6-3 hamerslag in het Etihad Stadium. De Bruyne heeft laten zien waarom hij dit seizoen een van de beste middenvelders ter wereld is en vormde een formidabele samenwerking met de nieuwe aanwinst Erling Haaland.

De Belgische international heeft geschiedenis geschreven met City, waar hij in 2015 aantrad en al een legende is geworden bij het Etihad. Belgische aas De Bruyne grapte: “Verbrand ik het nu?” Vervolgens legde hij het shirt neer en deed het ‘hals snijden’-gebaar, wat inhield dat hij absoluut niet graag de rode trui vasthield, hoewel hij iemand leek die tegen een grapje kon. Hoewel hij snel van dat shirt af was, heeft hij onlangs een shirt geërfd van de rivalen van City nadat hij vorige week met succes het shirt van Cristiano Ronaldo had gegrepen. Hoewel Ronaldo’s voorraad is gedaald en hij dit seizoen slechts één keer in de Premier League is begonnen, wordt hij duidelijk nog steeds gewaardeerd door De Bruyne.

Geef een reactie