Manchester City’s sterspits Erling Haaland onthult een bizar dieet van hart en lever

Manchester City’s sterspits Erling Haaland heeft zijn bizarre dieet van hart en lever onthuld dat hem heeft geholpen het spel stormenderhand te veroveren. De Man City-spits, die dit weekend zijn 20e doelpunt van het seizoen scoorde, licht het deksel op zijn Hannibal Lecter-achtige routine in een documentaire. Dus, hoe is het? We denken dat we het weten. Haaland zei: “Ik at zijn lever met wat tuinbonen en een lekkere Chianti.” (raar f-f-f geluid)

De jonge spits is dit seizoen al topscorer in de Premier League met 14 doelpunten in slechts 8 wedstrijden voor Manchester City. “Ik denk dat het eten van kwaliteitsvoedsel dat zo lokaal mogelijk is het belangrijkste is. Of de lokale koe die daar gras eet? Ik eet het hart en de lever.” Zijn start bij City was enorm indrukwekkend en de Noor heeft zijn dieet in Hannibal Lecter-stijl opgetild in een documentaire genaamd Haaland: The Big Decision. De Noorse serie onthult ook dat hij alleen water drinkt via een ingewikkeld filtersysteem en probeert naar de zon te kijken zodra hij wakker wordt.

Verbazingwekkend genoeg gebruikt Haaland een dieet van 6.000 calorieën per dag om zijn lichaamsbouw in stand te houden en zegt hij vaak tegen de koks op het trainingsveld van City: “Jullie zouden mijn favoriete mensen moeten zijn.” Hij werd de snelste speler in de geschiedenis van de competitie die drie hattricks scoorde, in slechts acht wedstrijden. Het record was eerder in handen van Michael Owen. City won zaterdagmiddag met 4-0 van Southampton, waarbij Haaland de vierde binnenhaalde. Manager Pep Guardiola grapte dat hij ‘geërgerd’ was dat de doelpunten opdroogden na een reeks van drie hattricks in de Premier League op rij. Wat een goede grap!

Geef een reactie