Roma’s 2-1 overwinning op Inter Milan

Jose Mourinho keek zaterdag vanuit de teambus naar de 2-1 overwinning van Roma tegen Inter Milan, nadat hij van de zijlijn was verbannen. in de Serie A-tabel.
Voormalig Milan en Italië-technicus Arrigo Sacchi klonk niet al te enthousiast over de 2-1 overwinning van Roma in het San Siro. Sacchi beweerde dat de wedstrijd een te traag ritme volgde en dat geen van beide teams een positief resultaat verdiende.
Dybala kwam deze zomer bijna bij Inter, maar boog in plaats daarvan de handschoenen van Samir Handanovic naar achteren met een woeste volley op het voorzet van Leonardo Spinazzola.
De manager uploadde een video waarin hij gefrustreerd uitademde toen hij moest toekijken vanaf de parkeerplaats, en later in een video zei Mourinho op geërgerde toon: ‘Ik ga hier dood’,
Door de overwinning van Roma kwamen ze binnen vier punten van leider Napoli, terwijl Inter op de zevende plaats blijft, acht punten verwijderd van de top na vier van hun acht Serie A-wedstrijden tot nu toe dit seizoen te hebben verloren.

Geef een reactie