Romelu Lukaku heeft een ongelooflijke reeks tegenslagen geleden

Van prachtige zwaan tot lelijk eendje, ongelukkig en niet erg geconcentreerd: sinds Romelu Lukaku voor het eerst Inter Milaan verliet, heeft hij een ongelooflijke reeks tegenslagen ondergaan die zijn talent hebben verzwakt.
Chelsea-manager Graham Potter staat naar verluidt open voor het terugbrengen van Romelu Lukaku naar Stamford Bridge na het jaar van de contractondertekening op huurbasis in Italië.
Chelsea zou openstaan ​​voor een nieuwe lening voor Lukaku, wiens contract tot 2026 loopt, en Inter doet er alles aan om het al te verlengen. Maar we weten ook dat de waarde van Lukaku zal blijven dalen aangezien hij in mei 30 wordt, en blijkbaar zouden we de voorkeur geven aan een meer permanente oplossing (d.w.z. overdracht).
Het salaris van Lukaku is een van de hoogste in de Serie A en het hoogste ooit voor Inter, dat echter kan profiteren van het Italiaanse groeidecreet om de belastingen op zijn loon te verlagen.
Nu Lukaku wordt uitgeleend, heeft Chelsea zich tot Pierre-Emerick Aubameyang gewend om hun aanval nieuw leven in te blazen. De spits kwam over van Barcelona op de dag van de transferdeadline, maar speelde slechts één keer onder Tuchel – zijn voormalige manager bij Borussia Dortmund – voordat de Duitser werd ontslagen.
Natuurlijk, naast de nieuwste grillen van Lukaku, zou dit allemaal ook afhangen van onze eigen bezigheden, met name voor Christopher Nkunku.

Geef een reactie