Sergio Ramos werd van het veld gestuurd en 10-man PSG speelde gelijk tegen Reims

Paris Saint-Germain bleef zaterdagavond in de Ligue 1 tegen een teleurstellend en verrassend gelijkspel 0-0 in Reims. De wedstrijd kwam traag op gang en de kansen waren beperkt, maar de toon van de wedstrijd werd gezet door Ramos’ rode kaart in de 41e minuut. De voormalig Real Madrid-verdediger kreeg kort voor rust twee gele kaarten kort na elkaar omdat hij ruzie had met de scheidsrechter. Het ontslag van zaterdag was de 28e keer dat Ramos in zijn carrière van het veld werd gestuurd in alle seniorencompetities.

Christophe Galtier besloot om Pablo Sarabia en Carlos Soler samen met Kylian Mbappe in de aanval te zetten voor de Ligue 1-clash. Neymar Jr. kreeg ook rust voor de wedstrijd door de Franse manager. En een herschikt PSG wist de nul te houden in afwezigheid van de geblesseerde Lionel Messi. De eerste duidelijke kans van de avond viel op Mbappé die, nadat hij op doel was ingespeeld door Carlos Soler, niet de magische touch kon vinden om zijn kant op voorsprong te zetten. Vitinha kreeg ook een doelpunt in zicht, maar kon de kans niet benutten.

Tegen het einde werd het pittig toen de bezoekers gefrustreerd leken te raken, waarbij Neymar en Kylian Mbappé beiden een overtreding boekten. Ondanks het gelijkspel zitten de verdedigende Franse kampioenen aan de top van de Ligue 1-tafel met 26 punten uit 10 wedstrijden. Ze staan ​​drie punten voor op nummer twee Olympique Marseille. Eerder werd de tweede plaats van Marseille zaterdag bedreigd, omdat ze werden te slim af waren door gepromoveerd Ajaccio.

Geef een reactie