Xavi heeft de Blaugrana terug naar de top gebracht in La Liga

Xavi heeft de zaken bij Barcelona spectaculair omgedraaid in de tijd dat hij aan het roer stond. De clublegende heeft de Blaugrana, ondersteund met wat topwerving, terug naar de top gebracht in La Liga, waar hij hoopt dat ze de rest van het seizoen kunnen blijven.
Ondanks twee teleurstellende vroege resultaten, heeft de ploeg van Xavi tot nu toe indruk gemaakt, gelijke tred gehouden met Real Madrid in La Liga en laten zien dat ze de kwaliteit hebben om het met iedereen in de Champions League te doen.
De 23-jarige Zubimendi is naar voren gekomen als een van Barcelona’s topdoelen om Sergio Busquets volgend seizoen te vervangen. De ervaren middenvelder zit in het laatste jaar van zijn contract bij Spotify Camp Nou en zal naar verwachting aan het einde van het seizoen naar de MLS verhuizen.
het drukke programma voor oktober gaat verder met dinsdag met de reis naar Italië om het op te nemen tegen Internazionale in Milaan, de aftrap om 21.00 uur CEST, op speeldag drie van de UEFA Champions League van dit seizoen.
Tijd om te zien waar dit team van boven tot onder van gemaakt is. Elke wedstrijd telt, en iedereen is nodig.

Geef een reactie