Albert Sambi Lokonga heeft een ruildeal voor Manuel Locatelli

ARSENAL zou volgens rapporten Albert Sambi Lokonga kunnen betrekken bij een ruilovereenkomst voor Manuel Locatelli. Arsenal is al lange tijd bewonderaars van Manuel Locatelli en de Italiaanse middenvelder staat nog steeds op hun lijst met doelen. Locatelli verhuisde afgelopen zomer naar de Old Lady op een aanvankelijke lening van twee jaar, waarbij Juve de verplichting had om de speler vervolgens over drie jaar te kopen voor € 25 miljoen met € 12,5 miljoen aan mogelijke add-ons.
Ze voegen eraan toe dat Lokonga kan worden opgenomen in een directe ruil voor Locatelli, zonder dat het geld van eigenaar verandert. De Belg vervoegde de Noord-Londenaren van Anderlecht in 2021 voor ongeveer £ 17 miljoen, maar heeft tot nu toe geen impact gemaakt.
Locatelli blijft een zeer getalenteerde middenvelder, maar hij heeft het moeilijk bij Juve omdat hun speelstijl niet bij hem past. Bij Arsenal zou hij in een vloeiender aanvalssysteem spelen en dat zou hem moeten helpen gedijen.
De Noord-Londenaren tekenden in de zomer de spelmaker Fabio Vieira van Porto als een optie achter aanvoerder Martin Odegaard – en nu willen ze blijkbaar een andere middenvelder die aan de andere kant strijdt.

Geef een reactie