Chelsea treft AC Milan

Chelsea zal al vechten voor onze overleving in de Champions League wanneer we vanavond de Italiaanse kampioen AC Milan op Stamford Bridge verdedigen.
Chelsea gaat vanavond de Champions League-ontmoeting met AC Milan in na goed nieuws over blessures.
De Blues-baas heeft Marc Cucurella, Edouard Mendy en N’Golo Kante terug na het missen van de recente overwinning op Crystal Palace, Potter’s eerste verantwoordelijke van de club.
In vier van de laatste zes Chelsea-duels was er een doelpunt van beide kanten, waaronder een 1-1 gelijkspel in hun laatste Champions League-wedstrijd tegen FC Salzburg.
“Chelsea heeft dit seizoen moeite gehad om teams van het scoreformulier te houden en ik zie dat woensdag niet veranderen”, vertelde Sutton aan SportsLine. “The Blues hebben in elk van hun laatste zeven wedstrijden in alle competities minstens één doelpunt tegen gekregen.”
Voor het eerst in tijden is de keuze van de formatie een ongelooflijk strakke oproep voor de WAGNH-gemeenschap, aangezien de 3-4-3 (27%), de 4-3-3 (26%) en de 4-2- 3-1 (21%) krijgen elk ongeveer een kwart van de stemmen, waarbij de vertrouwde opstelling van de drie achterste nauwelijks de overhand heeft – voorlopig tenminste.

Geef een reactie