Het kan nog erger worden voor Liverpool

Liverpool kwam na een achterstand van twee doelpunten thuis op voorsprong tegen Brighton & Hove Albion op Anfield, maar kon de drie punten niet vasthouden toen ze in de Premier League met 3-3 gelijkspeelden.
Roberto Firmino en Alisson waren allebei op hun best en slaagden erin om Jürgen Klopp’s zijde vooraan te klauwen, maar uiteindelijk zorgden dezelfde oude problemen ervoor dat de drie punten ongrijpbaar bleken. Leandro Trossard scoorde een hattrick voor de Seagulls om een ​​brace van Roberto Firmino en een eigen doelpunt van Adam Webster tijdens het 3-3 gelijkspel teniet te doen.
Liverpool leek de controle te hebben nadat het erin was geslaagd om vooraan te komen totdat een voorzet van de linkerflank in de 83e minuut werd gemist door Virgil van Dijk, waarbij Trossard werd gevonden, die geen fout maakte met de finish op de achterpaal.
Darwin Núñez, zittend op de bank, moet zich hebben afgevraagd hoe hij in het team zal doorbreken. Als Firmino zo doorgaat, wordt het geen gemakkelijke opgave.
Met hun volgende twee wedstrijden in de competitie tegen Arsenal en Manchester City, zou het nog erger kunnen worden voor de Reds.

Geef een reactie