De algehele bijdrage van Trent Alexander-Arnold is uniek

De volgende internationale opdracht van Trent Alexander-Arnold, die is afgewezen door de Engelse manager Gareth Southgate, plaatst hem in de richting van de competitie met voormalig Liverpool-teamgenoot en collega-afgestudeerde Ryan Kent. Klopp gaf toe dat de verdediging van zijn rechtsback moet verbeteren – samen met die van de rest van het Liverpool-team – maar is van mening dat Alexander-Arnold onterecht wordt beoordeeld op dat ene aspect van zijn spel, terwijl zijn algehele bijdrage uniek is.
Alexander-Arnold – en Liverpool trouwens – bevinden zich op een plek waar niets romantisch of perfect is, dus in plaats van zich in de benedenhoek te nestelen, werd zijn vrije trap om de paal gedraaid door Brighton-doelman Robert Sanchez.’De meeste teams die Liverpool spelen, zien Trent als een van de belangrijkste aanvallende bedreigingen die ze moeten stoppen. Op dezelfde manier zullen ze ook zeggen dat hun grootste kans om binnen te komen aan zijn kant ligt’, zegt Owen, die de clash tegen Rangers voor BT Sport zal verslaan.
Ook Trent deed het op deze momenten niet goed. Op andere momenten verdedigt hij uitzonderlijk goed, maar niemand vermeldt het. Als je een speler beoordeelt, denk je aan zijn totaalpakket. Alexander-Arnold was als eerste ter plaatse, maar in paniek sneed hij de bal in de lucht. Op een dag zal alles weer normaal voor hem zijn, maar zoals het er nu uitziet, is er geen teken van uitstel.

Geef een reactie