Jurgen Klopp zet vraagtekens bij de beslissing van de VAR in het verlies van Liverpool tegen Arsenal

Jurgen Klopp heeft vraagtekens gezet bij de beslissing van Michael Oliver en de Video Assistant Referee om Arsenal een penalty toe te kennen, wat Liverpool uiteindelijk een punt kostte. De voorzet van Diogo Jota raakte Gabriel duidelijk op de arm, die in een onnatuurlijke positie stond, maar de scheidsrechter wuifde door en de VAR besloot niet in te grijpen. De VAR heeft Olivier niet gevraagd om zijn beslissing te herzien op de monitor aan de zijkant van het veld, ondanks het feit dat velen dachten dat de oproep zacht was. Supporters van Liverpool zijn verbaasd over de beslissing van Michael Oliver en wenden zich tot sociale media om hun frustraties te uiten. Het besluit werd door velen bestempeld als een ‘schande’.

Gabriel Martinelli stuurde Arsenal op voorsprong na 58 seconden spelen, maar Liverpool kwam terug via Darwin Nunez. Maar de ploeg van Jurgen Klopp verdiende misschien een kans om de scores in de 15e minuut gelijk te maken toen de centrale verdediger Gabriel van Gunners de voorzet van Diogo Jota leek te verwerken. Er was grote controverse over de vraag of het contact van de Spaanse international voldoende was om een ​​spot-kick te rechtvaardigen, met verschillende confrontaties tussen de spelers op het veld. In alle eerlijkheid naar Gabriel, er was waarschijnlijk weinig dat hij kon doen om uit de weg te gaan, aangezien Jota heel dichtbij was toen hij de bal sloeg.

De Premier League heeft een nieuwe handbalregel aangekondigd voorafgaand aan het seizoen 202122, waardoor de interpretatie van handbal door wedstrijdofficials wordt gewijzigd. Na afloop sprak Klopp tegen Sky Sports Het was een open wedstrijd, het had beide kanten op kunnen gaan, en dan deze situatie rond de penalty. The Reds hebben dit seizoen tot nu toe geplaagd in de competitie, terwijl Arsenal gelijke tred heeft gehouden met Manchester City. Sommigen beweren zelfs dat ze onder een vloek van Jurgen Klopp zijn. Dit is zijn zevende jaar aan het roer van Liverpool. Is de vloek echt?

Geef een reactie